Berdyansk City Council - Official

Інформація з безпеки життєдіяльності

У 2019 році було встановлено погіршення санітарно-епідемічної ситуації щодо ботулізму, спеціалісти Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів взяли участь у розслідуванні 102 випадків захворювання на ботулізм, під час яких постраждало 112 осіб....

Read more

Усім відомо, що харчування — це найважливіший соціальний фактор, що визначає здоров’я населення. Повноцінне і здорове харчування позитивно позначається на працездатності людини, його фізичної активності, зміцнюючи здоров’я і визначаючи тривалість життя. Однак, продукти харчування при певних умовах можуть стати причиною різних кишкових інфекцій і харчових отруєнь. Щоб їжа була безпечною, вони повинна відповідати діючим санітарним правилам, нормам...

Read more

Найвищий рівень захворювань на кишкові інфекції зазвичай припадає на спекотну пору року. Підвищена температура навколишнього середовища сприяє поширенню збудників, які викликають захворювання на кишкові інфекції. До організму такі збудники потрапляють, головним чином, з інфікованою водою, зіпсованими та небезпечними харчовими продуктами або контактно-побутовим шляхом через брудні руки....

Read more

Ось і прийшла до нас довгоочікувана пора року – тепла, лагідна, зелена, квітуча, прийшла пора для радості душі. А тіло прагне насичення вітамінами, різноманітною рослинною їжею – смачною, апетитною, корисною. Та при вживанні рослинної їжі нового врожаю треба подбати про профілактику кишкових інфекцій та харчових отруєнь. ...

Read more

Всесвітній день боротьби проти раку відзначається щорічно 4 лютого за ініціативою «Міжнародного союзу проти раку» (UICC). Його метою є підвищення обізнаності людей про рак, як одного з найбільш тяжких захворювань сучасності, а також привернення уваги громадськості до його запобігання....

Read more